Eten wat je lief is

Het is heerlijk om even lekker een keer een grote maaltijd te eten in een restaurant. Natuurlijk kun je alles eten wat je lekker vindt van de menu kaart. Ook staan er vaak heel veel gezonde gerechten op de menukaart. Je vindt bijvoorbeeld vaak verschillende soorten groenten, fruit, volkoren producten en producten met gezonde vetten zoals vette vis, noten en eiwitrijke producten. Dat wat hierboven is genoemd is gezonde voeding die helpen om af te vallen, op gewicht te blijven en zijn tevens goed voor hart, vaten en cholesterol. Ook als je gezellig met familie en vrienden uit eten gaat kan ook gezonde voeding heel lekker zijn en ook nog professioneel door de kok zijn bereid. Bekijk Kennisdomein.nl voor de beste blogs, tips en tricks over gezondheid en voeding.

Wil je deskundig advies over voeding en een gezonde leefstijl? Lekker eten kan gezond zijn als je maar beperkt met koolhydraten, vetten en suikers. Een tussendoortje mag maar eet deze met mate. Suiker doet pieken geven in de bloedsuiker spiegel waardoor het afvallen wordt bemoeilijkt. De eetlust neemt namelijk toe bij een lage bloedsuikerspiegel. Veel vezels helpen om een vol gevoel te creëren. Dit zijn vooral volkoren producten, met wat ze ook wel de langzame koolhydraten noemen. Je hebt langer een verzadigd gevoel. Minstens 30 minuten beweging per dag draagt al bij aan een gezonde leefstijl.

Wil je meer lezen over lekker eten? Bekijk de pagina over voeding van het Kennisdomein. Deze site is een kennisbank met interessante blogs over super veel verschillende onderwerpen waar je met al je vragen terecht kunt.

High Tea, Lunchen en Dineren bij Heer in Loenen.

De Heer in Loenen is een bijzonder en stijlvol restaurant die exclusieve gerechten biedt en heerlijke high tea. Een high tea is iets van oudsher en is een moment van heerlijk genieten en gezelligheid. De Afternoon Tea bestaat uit hartige en zoetige gerechten op schalen boven elkaar in combinatie met gezonde soorten thee. Ook is er nog de populaire Midnight Snack. Als je aan de lijn bent denk je al snel dat een Midnight Snack behoorlijk aan kan zetten. Dat is waar. Maar bij alles geld de regel: Doe het met mate! Een lekkere Midnight Snack is ook een momentje van genieten om jezelf te belonen. We hoeven niet altijd op te letten als je er maar een rode draad van maakt om wel op te letten wat je eet over langere periodes en in welke regelmaat je het doet. Het is van belang om niet meer dan 2200 calorieën op een dag binnen te krijgen als je op gewicht wilt blijven. Een flinke wandeling loopt er zeker wat teveel gegeten calorieën weer af. Je komt pas aan als je meer energie binnenkrijgt dan dat je verbruikt. Genieten kan altijd en staat niet in de weg!