Een Koelvitrine mag natuurlijk niet ontbreken bij een horecazaak. Deze langwerpige uitstalkast is ideaal om voedselproducten te tonen die koel bewaard moeten worden. Daarnaast zorgt een koelvitrine er ook voor dat de versheid van verschillende producten behouden kan worden. Wanneer je een eigen horecabedrijf hebt en/of wilt starten dan is het van belang om te investeren in een aantal goede koelvitrines. Een koel vitrine heeft daarnaast ook als voordeel dat je zelf de temperatuur kunt instellen en er dus voor kan zorgen dat alle etenswaren en maaltijden altijd de juiste temperatuur blijven behouden, waardoor de smaak ook optimaal blijft.

Een breed aanbod

Voor Een horeca koelkast is er een groot aanbod. Zo kun je kiezen voor een koelvitrine die zelfstandig werkt, maar ook is het mogelijk te kiezen voor een koelmiddel dat bijvoorbeeld in huis gebruikt kan worden. Op het moment dat jij op zoek bent naar een specifiek model en merk is het makkelijk de juiste koelvitrine te vinden. Echter is de kans groot dat je op zoek bent naar een koelvitrine en niet weet voor welk model jij moet gaan of welk merk. Daarom een aantal tips. Ten eerste is het belangrijk goed te kijken naar de plek waar je de koelvitrine wilt neer zetten. Wat zijn de maximale afmetingen waar een koelvitrine op kan staan, en wil je de mogelijkheid hebben om deuren toe te voegen, of wil je de koelvitrine open laten staan. Wil je verschillende rekken, of 1 rek? Houd hier ook goed rekening met ooghoogte. Je wilt immers niet helemaal moeten bukken om iets te moeten pakken. Uiteraard zul je wel wat moeten bukken, maar door de maten van te voeren goed op te meten en een idee te hebben van hoe jouw ideale koelvitrine eruitziet, kan dat zeker helpen in je zoektocht.

Gezond en lekker eten

Gezond eten, we houden er allemaal van. Wel is het belangrijk bij gezond eten om je eten vers te houden. Daar is een koel vitrine dan ook voor. Een groot voordeel van de koelvitrine is het feit dat je helemaal op je eigen temperatuur kunt instellen. Ook is het mogelijk om diverse extra coolers toe te voegen en is het zelfs mogelijk extra laden te installeren waar het bijvoorbeeld extra koud is. Daarnaast zijn er veel vitrines beschikbaar die ook energiezuinig zijn en de mogelijkheid hebben om al je eten en drinken snel koud te maken. Wanneer je een koel vitrine gaat aanschaffen is het ook belangrijk goed rekening te houden met het totale budget. Op het moment dat een monteur langs moet komen om de vitrine te installeren, ben je hier ook kosten voor kwijt. Houd hier dan ook rekening mee op het moment dat je een koel vitrine besteld. Ook moet je denken aan onderhoud. Heeft deze vitrine veel onderhoud nodig of juist weinig? Hierdoor kan het wellicht zich lonen om te investeren in een iets duurdere koelvitrine die minder onderhoud nodig heeft.