Het zijn van die artikelen waar je misschien niet heel veel over nadenkt, maar kantoorartikelen zijn natuurlijk onmisbaar op elke werkplek. Ook bij thuiswerkers zijn goede kantoorartikelen van groot belang, want de grens tussen kantoor en thuis wordt steeds minder afgebakend. Maar welke kantoorartikelen zijn nou echt belangrijk en kunnen eigenlijk nooit gemist worden? We zetten er een aantal op een rijtje.

Veiligheidsartikelen
Een veilige werkomgeving is van het hoogste belang. Je wil natuurlijk dat je werknemers zo min mogelijk risico’s lopen in hun dagelijkse werkzaamheden. Het kan gaan om de kleinste dingen, die wel degelijk een verschil maken. Neem rookmelders; eigenlijk heeft iedereen ze wel thuis hangen, maar op kantoor zijn ze net zo belangrijk. Mocht het ondenkbare gebeuren en er breekt brand uit in je kantoor, dan wil je natuurlijk dat mensen zo snel mogelijk in veiligheid gebracht kunnen worden. Dankzij goede rookmelders kan je hier een stuk zekerder van zijn. En als we het toch over brand hebben, een goede brandblusser is ook zeker geen overbodige luxe. Sterker nog: het is verplicht om voor een brandveilige omgeving te zorgen. Dus voorkom boetes en geef je werknemers een prettig gevoel, dankzij goede veiligheidsartikelen.

Duurzame kantoorartikelen
Het mag duidelijk zijn dat eigenlijk niemand meer ontkomt aan de wens om duurzamer te leven. Dat geldt natuurlijk ook voor het bedrijfsleven. Ook als je ‘gewoon’ een kantoor hebt, kan je je steentje bijdragen met duurzame kantoorartikelen. Gerecycled papier, verduurzaamde toners en cartridges, maar ook artikelen als bureaustoelen kunnen tegenwoordig volledig duurzaam worden geproduceerd. En als we toch bezig zijn: fair trade-koffie valt ook zeker onder de duurzame kantoorartikelen.

Een goed koffiezetapparaat
En dat brengt ons moeiteloos bij het volgende artikel dat op geen kantoor mag ontbreken: een goed koffiezetapparaat. Goede koffie is voor iedereen prettig; voor jou en je werknemers is het elke dag weer een uitstekend begin van de werkdag, terwijl je tegelijk ook een plek creëert waar je bijvoorbeeld klanten goed kan ontvangen. Wat is er fijner voor een klant dan ontvangen worden in een aangename plek waar de geur van goede koffie door het kantoor gaat?

Artikelen met een persoonlijk tintje
Het is voor veel mensen fijn om een werkplek te hebben die ze ook nog een beetje aan thuis doet denken. Een fotolijstje met foto’s van de kinderen kan bijvoorbeeld een heel persoonlijk tintje geven aan een werkplek. Het zorgt voor een vertrouwd gevoel, waardoor men zich prettiger zal voelen op kantoor. En natuurlijk maken deze artikelen een kantoor een stuk gezelliger.

Welke kantoorartikelen kan jij goed gebruiken?
Welke artikelen voor jouw kantoor geschikt zijn, kunnen we vanaf hier niet beoordelen. Maar kom vooral eens langs om je te oriënteren, zodat je ook een goed beeld krijgt van wat we je allemaal kunnen aanbieden. Of het nou gaat om veiligheidsartikelen, persoonlijke artikelen, duurzame artikelen of – zeker – goede koffiezetapparaten, we staan altijd voor je klaar. En heb je vragen over de verschillende mogelijkheden? Dan helpen we je graag met het vinden van de antwoorden.